Bul-RoundedLeftBig
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Extra grote startset voor het onderhoud en verbetering van de waterkwaliteit van de vijver. Deze startset bevat producten die de waterhardheid van de vijver verhogen en zo zorgen voor een betere waterkwaliteit. Dit is van groot belang voor de plantengroei in de vijver. De hardheid van het vijverwater wordt gemeten met de GH- en KH-waarde.

Met deze set meet u de hardheid van het vijverwater en brengt deze vervolgens weer eenvoudig op peil. Doordat de hardheid van het vijverwater door invallende regen in elke vijver terugloopt, is deze set een must-have voor elke vijverbezitter.

Met deze set zorgt u voor een voor plantengroei geschikte GH- en KH-waarde van het vijverwater. Waterplanten, en dan met name de zuurstofplanten, kunnen alleen groeien in water dat voldoende hard is. Hard water bevat de voor de groei van waterplanten noodzakelijke voedingszouten. Daarnaast heeft een vijver met een te lage waterhardheid sneller last van groei van algen. Regelmatig controleren en verhogen van de waterhardheid is daarom belangrijk.

Deze Startset Waterkwaliteit XL is geschikt voor vijvers tot 20.000 liter en bevat:
  • 2 kg Mineral Clay;
  • 1.000 gram GH-Extra;
  • 1.000 gram KH-Extra;
  • Testset voor het ca. 30 x meten van de GH-, KH- en pH-waarde van de vijver;
  • Duidelijke Nederlandse handleiding.
Heeft u een grotere vijver? Dan kunt u deze startset eenvoudig uitbreiden door losse verpakkingen Mineral Clay, GH-Extra en KH-Extra aan uw bestelling toe te voegen.

U betaalt geen verzendkosten; de getoonde prijs is de all-in prijs (levering in Nederland of België).
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 113,65 € 89,95
Aantal: Bestellen
Relevante producten