Bul-RoundedLeftBig
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Prijzen, levering, klachten en geoblocking

 
Prijzen
Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW. Wij berekenen geen verzendkosten en geen andere toeslagen. De prijs die u ziet, is dus de prijs die u betaalt. Geen cent meer! Dit geldt voor levering in Nederland en België.

Levering
Bezorging van uw bestelling vindt plaats door PostNL (Nederland / België) of bpost (België). PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag, bpost van maandag t/m vrijdag. Bestellingen worden binnen 24 uur naar u verzonden.

Geoblocking
Per 3 december 2018 is de Geoblocking Verordening (EU 2018/302) van toepassing. Kort gezegd regelt deze verordening dat Webshops, consumenten uit andere lidstaten, niet mogen discrimineren bij het bieden van toegang tot websites en de aankoop van producten en diensten.
Vijverhulp geeft op de volgende wijze inhoud aan deze verordening:
  • Vijverhulp weigert geen klanten op basis van hun nationaliteit, woonplaats of vestigingsplaats.
  • Vijverhulp geeft klanten buiten zijn leveringsgebied dezelfde prijzen en voorwaarden als hun lokale klanten.
  • Vijverhulp is niet verplicht om buiten zijn leveringsgebied te bezorgen.
  • Het leveringsgebied van Vijverhulp bestaat uit Nederland en België.
  • Klanten betalen de btw van het land waar de levering plaatsvindt. 
  • Vijverhulp past de prijzen niet automatisch aan op basis van de locatie of het IP-adres van de klant.
  • Vijverhulp weigert de door de klant gekozen betaalmethode niet vanwege de locatie van de klant of een bank.
  • Vijverhulp hoeft niet te garanderen dat het product toegestaan is in en/of geschikt is voor normaal gebruik buiten het leveringsgebied (denk hierbij onder andere aan samenstelling, labels, stekkers, netspanning of veiligheid).
  • Vijverhulp hoeft klanten niet te informeren over de verschillende wettelijke verplichtingen voor producten.
  • Vijverhulp mag een verkoop niet weigeren, zelfs niet als dat contractueel is vastgelegd met zijn toeleverancier of producent. Bepalingen van een leverancier of producent die Vijverhulp verbieden hun producten of diensten te verkopen aan klanten gevestigd buiten het leveringsgebied van de website zijn niet van toepassing.

Klachten
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten of diensten. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar:
info@vijverhulp.nl 
Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Meestgestelde vragen
Bekijk hier de meestgestelde vragen en antwoorden.