Vijverhulpwinkel: alles voor de vijver, veilig en vertrouwd!
Voorjaarspakketten weer verkrijgbaar

  12-03-2019  

Net als voorgaande jaren, kunt u in de voorjaarsperiode bij ons weer een voorjaarspakket voor de vijver bestellen, met aantrekkelijke korting.  Met het voorjaarspakket brengt u uw vijver aan het begin van het groeiseizoen in optimale conditie. Hierdoor blijft de vijver helder, groeien de planten goed en heeft de vijver minder snel last van algen.  Het voorjaarspakket is in vijf verschillende formaten verkijgbaar, afgestemd op de inhoud van uw vijver. Let op : dit is een tijdelijke actie, waarbij geldt op=op! Via deze link vindt u onze voorjaarspakketten.

Lees meer

Najaarspakketten weer verkrijgbaar

  06-09-2018  

De najaarspakketten zijn weer verkrijgbaar. Met het najaarspakket zorgt u ervoor, dat uw vijver gezond de winter ingaat en in het voorjaar weer probleemloos kan uitlopen. Het pakket is in vijf verschillende groottes verkrijgbaar en is tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd. De basis voor een mooie vijver in het volgend jaar, legt u al in de herfst! Bekijk hier de najaarspakketten .

Lees meer

Privacyreglement AVG

  20-05-2018  

Op 25 mei 2018 wordt de nieuwe privacywetgeving (AVG) van kracht. Vijverhulpwinkel heeft in een privacyreglement precies vastgelegd, op welke wijze ze inhoud zal geven aan de bepalingen in deze wet. U kunt het privacyreglement nalezen via de pagina ' veelgestelde vragen '. Ook in onze Algemene Voorwaarden vindt u het privacyreglement terug. Kort gezegd respecteren wij u privacyrechten en houden ons aan de nieuwe wetgeving. Bestaande klanten ontvangen enkele malen per jaar van ons een nieuwsbrief, waarvoor u zich met één druk op de knop kunt afmelden. Voor wat betreft de bewaartermijn van persoonsgegevens hanteren wij de fiscale regelgeving hieromtrent.  

Lees meer

'Geen gedoe garantie' Consumentenbond van kracht

  20-02-2018  

Vijverhulpwinkel heeft zich aangesloten bij het inititatief 'Geen Gedoe Garantie' van de Consumentenbond. Dit houdt het volgende in:   Wij houden ons aan de garantiewetgeving. Wij informeren consumenten glashelder en duidelijk zichtbaar over hun rechten. Wij handelen klachten en problemen zo snel mogelijk en naar behoren af, met zo min mogelijk gedoe voor de consument. Wij zijn als verkoper het eerste aanspreekpunt bij problemen met het product. Als wij zelf garantie aanbieden, maken wij begrijpelijk duidelijk op welke punten deze verder gaat dan de wet. Als de consument (ook) fabrieksgarantie heeft, leggen we uit dat de consument mag kiezen om daarvan gebruik te maken of de klacht door ons te laten afhandelen. Als wij voorstellen om de fabrikant in te schakelen, kiest de consument...

Lees meer

Vernieuwde websites online!

  11-02-2018  

De winterperiode een rustige tijd voor vijverliefhebbers? Voor ons dit jaar niet! Na lang werken kunnen we vol trots onze vernieuwde websites aan u presenteren. Wat er is verbeterd, leest u hieronder: een nieuwe layout, die het navigeren makkelijker maakt; betere ondersteuning voor mobiele apparaten; en het belangrijkste: veel nieuwe artikelen en foto's! Neem zelf een kijkje op onze vernieuwde websites: www.vijverhulp.nl www.vijverhulp.be www.vijverhandboek.nl Naast de bovengenoemde veranderingen verloopt alle communicatie met onze websites vanaf nu via een beveiligde verbinding (https). Dit is voor u als gebruiker een extra zekerheid en we voldoen hiermee alvast aan de nieuwe privacywetgeving (AVG) die in mei 2018 van kracht wordt.

Lees meer

Nieuwsbrief 2017-2: Onderwaterfilm, groene vijver en waterhardheid

  25-06-2017  

In onze 2e nieuwsbrief van 2017 aandacht voor een onderwaterfilm, helder maken van een groene vijver en het belang van waterhardheid. Nieuwsbrief 2017-2

Lees meer

Nieuwsbrief 2017-1

  02-04-2017  

In onze eerste nieuwsbrief van 2017 leest u over de volgende onderwerpen: Online vijverhandboek Vijver klaar maken voor het voorjaar Belang van bacteriën in de vijver U vindt onze nieuwsbrief hier . Inschrijven voor onze nieuwsbrief? Stuur een mailtje met als onderwerpregel 'aanmelden nieuwsbrief' naar info@vijverhulp.nl 

Lees meer

Speciale Groei & Bloei-actie

  23-03-2017  

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift van Nederland. Het aprilnummer van dit blad staat in voor een grootn deel in het teken van de vijver. Speciaal voor lezers van Groei & Bloei hebben wij tijdens de maand april een mooie aanbieding. U vindt deze aanbieding hier . 

Lees meer

Voorjaarspakketten weer verkrijgbaar!

  18-03-2017  

Vanaf vandaag (15 maart) zijn de voorjaarspakketten weer verkrijgbaar in onze webshop. Met een voorjaarspakket brengt u uw vijver aan het begin van het groeiseizoen in topconditie. Wij bieden deze pakketten aan met een korting van maar liefst 30%. De pakketten zijn tijdelijk verkrijgbaar . U vindt de voorjaarspakket terug onder actieproducten .

Lees meer

Regen, veel regen, hoosbuien..... Slecht voor de vijver?

  26-06-2016  

Het zal niemand ontgaan zijn: het voorjaar van 2016 is één van de natste ooit. Kan al deze regen kwaad voor uw vijver? Lees het in dit artikel . Lees hier het hele artikel.

Lees meer

Voorjaarspakketten weer verkrijgbaar

  27-03-2016  

In onze webshop vindt u vanaf vandaag weer voorjaarspakketten met hoge korting. De pakketten staan opgenomen bij de actieproducten . Wees er snel bij, want deze pakketten zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar!

Lees meer

Geen prijsstijging in 2016

  02-01-2016  

Goed nieuws: in 2016 hanteren wij dezelfde prijzen als in voorgaande jaren. Zo kunt u ook dit jaar voordelig en vertrouwd bij Vijverhulp uw vijverbenodigdheden aanschaffen.  

Lees meer

Najaars- en winternieuwsbrief 2015

  01-10-2015  

Bekijk via onderstaande link onze najaars- en winternieuwsbrief 2015: Najaars- en winternieuwsbrief

Lees meer

Nieuwsbrief 2015-1

  26-04-2015  

Bekijk hier onze Nieuwsbrief 2015-1 .  Wilt u zich abonneren op onze nieuwsbrief? Stuur dan een mailtje met in de onderwerpregel abonneren en uw emailadres naar info@vijverhulp.nl . De nieuwsbrief verschijnt tweemaal per jaar.

Lees meer

Vijverhulpwinkel scoort 9,3 voor klanttevredenheid!

  03-04-2015  

In 2014 zijn wij begonnen met het monitoren van onze klanttevredenheid. Hierbij vragen we aan willekeurig gekozen klanten, wat zij vinden van Vijverhulpwinkel. Inmiddels zijn de eerste resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek binnen. Gemiddeld scoort Vijverhulpwinkel maar liefst een 9,3. Hier zijn we natuurlijk erg trots op! Zaken die klanten als positief ervaren zijn het goede advies, de snelle levering en de kwaliteit van onze producten.

Lees meer

Nieuwsbrief 2014-2: Najaarspakket, veel regen & waterhardheid

  07-10-2014  

In onze najaarsnieuwsbrief vindt u informatie over de gevolgen van de vele regen in augustus voor uw vijver en een aantrekkelijke aanbieding voor een najaarspakket. Klik op de link om de nieuwsbrief te bekijken: http://www.vijverhulp.nl/Nieuwsbrief Vijverhulp 2014-2.pdf

Lees meer

Vijverhulpartikelen nu ook verkrijgbaar bij Bol.com!

  30-07-2014  

Producten van Vijverhulp zijn vanaf nu ook verkrijgbaar via Bol.com. Een overzicht van onze artikelen die u bij Bol.com kunt bestellen, vindt u hier . 

Lees meer

Nieuwe video: vijveraanleg- en inrichting

  18-05-2014  

Bekijk de video over de aanleg en inrichting van een verhoogde, strakke vijver via onze website  http://www.vijverhulp.nl/aanleg.htm  of via Youtube .  

Lees meer

Nieuwsbrief 2014-1

  03-04-2014  

Bekijk onze nieuwsbrief 2014-1 met diverse aanbiedingen en vijvernieuws: NIEUWSBRIEF .

Lees meer

Nieuwe categorie: biologische producten

  13-03-2014  

In onze webshop vindt u vanaf 13 maart 2014 een nieuwe categorie: biologische producten . Hier staan alle onze producten die een 100% natuurlijke samenstelling hebben en dus geschikt zijn voor biologisch  vijveronderhoud. Geheel nieuw in deze categorie is een Draadalg-in-één-pakket met een biologische algbestrijder . Kijk voor meer informatie hier .

Lees meer