Bul-RoundedLeftBig
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
HeaderZweefalg-in-één is een product om een groene, troebele vijver weer helder te maken en te houden. 

Om een troebele, groene vijver langdurig helder te krijgen, is het noodzakelijk deze eerst te behandelen met een product dat de oorzaak van het troebele water wegneemt en het vijverwater weer helder maakt. Wanneer hierna echter niets gedaan wordt, zal de vijver na verloop van tijd opnieuw groen en troebel worden. 

Zweefalg-in-één bevat daarom, naast Vijverhelder, ook een product om de waterhardheid te verbeteren. Hierdoor kunnen de zuurstofplanten in de vijver beter groeien en op die manier de vijver blijvend helder houden. Hiermee onderscheidt Zweefalg-in-één zich van veel andere middelen om een vijver helder te maken: dit product is gericht op een langdurig resultaat.

Dit pakket is geschikt voor vijvers met een inhoud tot 5.000 liter en bevat:
  • Vijverhelder voor 5.000 liter vijverwater
  • 1 Kg Mineral Clay
  • Nederlandstalige handleiding
De producten in dit pakket zijn bij juiste dosering 100% veilig voor vissen, waterdieren, waterplanten en micro-organismen in de vijver.

Let op: bij dit product is het belangrijk, tenminste de voorgeschreven dosis te gebruiken. Bij een te lage dosering komt de reactie, die leidt tot het helder worden van de vijver, niet goed op gang. Bepaal daarom nauwkeurig de inhoud van uw vijver en rond deze bij de keuze voor de grootte van het benodigde het pakket naar boven af.

U betaalt geen verzendkosten; de getoonde prijs is de all-in-prijs (geldt voor levering in Nederland of België).

Voor een afwijkende of grote hoeveelheid kunt u via deze link een offerte op maat aanvragen.

.
.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 31,95
Aantal: Bestellen