Vijverhulpwinkel: alles voor de vijver, veilig en vertrouwd!Zweefalg-plus Zwemvijver helpt om een troebele zwemvijver helder te maken. Groen water in vijvers wordt veroorzaakt door zweefalgen. Dit zijn eencellige plantjes, die zich zeer snel vermenigvuldigen en het vijverwater groen kleuren.

Om een troebele zwemvijver helder te krijgen, is het daarom noodzakelijk eerst de aanwezige zweefalgen te doden met een algbestrijder. Wanneer hierna echter niets gedaan wordt, zal de vijver na verloop van tijd opnieuw troebel worden. 

Zweefalg-plus Zwemvijver bevat daarom, naast een vloeibare zweefalgbestrijder, ook twee producten om de waterhardheid te verbeteren (GH-Extra en KH-Extra). Hierdoor kunnen de zuurstofplanten in de vijver beter groeien en op die manier de vijver blijvend helder houden. Hiermee onderscheidt Zweefalg-in-één zich van veel gangbare zweefalgbestrijders: het product is gericht op een langdurig resultaat.

Dit pakket is geschikt voor zwemvijvers met een inhoud tot 100.000 liter en bevat:
  • 10 liter vloeibare zweefalgbestrijder;
  • 5 Kg GH-Extra;
  • 5 Kg KH-Extra;
  • Nederlandstalige handleiding.
De producten in dit pakket zijn bij juiste dosering 100% veilig voor waterdieren, waterplanten en micro-organismen in de vijver. U kunt direct na gebruik van dit product weer zwemmen in de vijver.

U betaalt geen verzendkosten; de getoonde prijs is de all-in-prijs (geldt voor levering in Nederland of België).

Voor een afwijkende of grote hoeveelheid kunt u via deze link een offerte op maat aanvragen.
.

.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 199,95 € 179,95
Aantal: Bestellen