Vijverhulpwinkel: alles voor de vijver, veilig en vertrouwd!Zweefalg-in-één helpt om een groene vijver helder te maken. Groen water in vijvers wordt veroorzaakt door zweefalgen. Dit zijn eencellige plantjes, die zich zeer snel vermenigvuldigen en het vijverwater groen kleuren.

Om een troebele, groene vijver helder te krijgen, is het daarom noodzakelijk eerst de aanwezige zweefalgen te doden met een algbestrijder. Wanneer hierna echter niets gedaan wordt, zal de vijver na verloop van tijd opnieuw troebel worden. 

Zweefalg-in-één bevat daarom, naast een vloeibare zweefalgbestrijder, ook een product om de waterhardheid te verbeteren. Hierdoor kunnen de zuurstofplanten in de vijver beter groeien en op die manier de vijver blijvend helder houden. Hiermee onderscheidt Zweefalg-in-één zich van veel andere zweefalgbestrijders: dit product is gericht op een langdurig resultaat.

Dit pakket is geschikt voor vijvers met een inhoud tot 10.000 liter en bevat:
  • 1.000 cc vloeibare zweefalgbestrijder
  • 2 Kg Mineral Clay
  • Nederlandstalige handleiding
De producten in dit pakket zijn bij juiste dosering 100% veilig voor vissen, waterdieren, waterplanten en micro-organismen in de vijver.

U betaalt geen verzendkosten; de getoonde prijs is de all-in-prijs (geldt voor levering in Nederland of België).

Voor een afwijkende of grote hoeveelheid kunt u via deze link een offerte op maat aanvragen.
.
Let op: kan tijdelijk geleverd worden met een ander middel dan getoond op de foto.
.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 43,95 € 39,95
Aantal: Bestellen